Bij calamiteiten moet u werknemers en bezoekers kunnen opvangen en verzorgen. Daarom dient u de bedrijfshulpverlening (BHV) in uw bedrijf te regelen. Hoe u dit doet, hangt onder meer af van de aard en omvang van uw bedrijf. In de Arbeidsomstandighedenwet staan algemene aanwijzingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze website.

Sedert jaren verzorgen wij voor diverse ondernemingen de BHV-opleiding. Wij onderscheiden ons door een praktijkgerichte aanpak die is toegespitst op uw organisatie. Desgewenst doen wij dit op locatie, hetgeen u zowel tijd- als kostenbesparing oplevert. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om e.e.a. te verzorgen in een van onze leslokalen.

Buiten het gegeven dat u dus voldoet aan de eisen zoals die door de overheid zijn gesteld, resulteert een BHV cursus bij ons in het feit dat uw medewerk(st)ers in de praktijk adequaat kunnen optreden binnen uw organisatie en dat zij zich bewust zijn van de risico’s binnen uw bedrijf. Ons programma wordt namelijk aangepast aan de binnen uw onderneming meest voorkomende voorvallen en aan de diverse situaties ter plaatse.

Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u en brengen eventueel een vrijblijvende offerte uit.

Wij zijn u graag van dienst…….

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.